Carnestoltes 2015

Categoria: Carnestoltes
Publicat el Dissabte, 28 Febrer 2015
Escrit per Super User

Un any més vam participar al Carnestoltes Infantil que organitza l'Ajuntament de Manresa. Enguany va ser el diumenge 15 de febrer i el tema que s'havia proposat eren els conten infantils. I quina millor manera de fer homenatge als contes si no és amb la Llegenda de Sant Jordi i el drac! Així que ens vam convertir en cavallers i princeses. I la nostra carrossa va ser un drac ben original.

Aquest any vam batre un record de participació. Erem 130!!!

Moltes gracies a tots els que vau participar i en especial als col·laboradors que van ajudar a transformar la caravana en un drac i a tallar la roba per les disfesses.  A tots vosaltres un aplaudiment!! 

 

Carnestoltes 2014

Categoria: Carnestoltes
Publicat el Divendres, 22 Agost 2014
Escrit per Super User

El carnestoltes infantil del 2014  va tenir "El món del cinema" com a eix temàtic. Des de l'AMPA vam fer dues propostes: "Turbo" o "Els Pirates del Carib" i els alumnes de P3 fins a 6EP van poder votar la seva opció preferida.  Tot i que Turbo va ser la proposta escollida pels més petits, l'opció de "Pirates del Carib" va guanyar amb un èxit aclaparador (303 vots enfront de 123). 

Vam comprar una caravana vella i la vam convertir en una autèntica "Perla Negra".  A la galeria d'imatges en podeu veure la transformació.

Per a convertir-nos en temibles pirates, vam disfressar-nos amb unes botes vermelles, una armilla de pana i un mocador vermell. Per completar la disfressa dúiem una espasa i un pegat a l'ull.  Des de l'AMPA us vam subministrar a les famílies la roba pre-tallada, i unes senzilles instruccions per a cosir-la. Gràcies a la col·laboració de tots els pares i mares, les disfresses van quedar fenomenals!!

Carnestoltes

Categoria: Carnestoltes
Publicat el Dijous, 21 Agost 2014
Escrit per Super User

El Carnestoltes Infantil de Manresa l’organitza l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de la Federació de Mares i Pares d'Alumnes (FAMPA) de Manresa i d'Imagina´t.  Cada any se sol escollir un tema general, a partir del qual cada escola decideix la disfressa i la carrossa.

El passat carnestoltes vam optar per comprar una caravana vella per a convertir-la en una carrossa. Actualment aquesta carrossa està ben guardada esperant tornar a sortir el curs vinent.

Des de l'AMPA Fedac Manresa sempre s'ha optat per fer del Carnestoltes una activitat el més participativa possible i accessible a tothom. Per això s'organitza un taller uns dies abans en els quals les famílies i els nens/es poden confeccionar-se la disfressa a la mateixa escola o bé us donem les eines necessàries per a completar la disfressa a casa.

T’agradaria dissenyar la disfressa? Saps decorar la carrossa? Per Carnestoltes, necessitem moltes mans!

"Tot està per fer i tot és possible." Miquel Martí i Pol