Activitats coescolars de cultura curs 2016-17

En línia amb el projecte educatiu de l'escola, l'AMPA ofereix les activitats coescolars organitzades des de la comissió de cultura. Es tracta d'activitats enfocades a desenvolupar la creativitat, i millorar i perfeccionar les habilitats artístiques, motrius i manipulatives dels nens.

Les activitats s'ofereixen a totes les famílies de l'escola. El socis gaudiran d'un millor preu, ja que els no associats han de pagar un plus sore el preu base de l'activitat.

Les activitats comencen a inicis del mes d'octubre i finalitzen al maig. L'AMPA es reserva el dret a anul·lar o modificar els horaris en funció de la demanda.

Els responsables de l'activitat recolliran els alumnes més petits a la sortida del menjador per les activitats de 14h a 15h i a classe per les activitats de 17h a 18h.

 

Les altes i baixes que es produeixin durant el curs, s'han de fer arribar abans del dia 20 del mes anterior a la baixa/alta, per escrit a la bústia de l'AMPA (dins del pati cobert al costat de P2) o per correu electrònic a:

CAL TENIR EN COMPTE QUE Els preus exactes de les activitats coescolars de cultura es determinaran a l'inici del curs 2015-2016 i anirà determinat segons les inscripcions i horaris establerts.

Robotica

NOVETAT!!!

Descobreix l'activitat coescolar més innovadora i divertida!

Dissenya, construeix, programa i posa en marxa robots.

Amb aquesta activitat, els alumnes podran desenvolupar,  de forma lúdica les seves habilitats en ciencia i tecnologia.  

 

Horari:  Dilluns 14-15h
Cursos: A partir de 1EP.
Responsable de l'activitat:
 

Ordinografia

Tornem a oferir aquesta activitat, que s'extructura en dos nivells:

Un primer nivell de debutants amb  els objectius de familiaritzar-se amb el teclat, posicionar els dits correctament i d'habituar-se a mirar la pantalla i no el teclat. Un segon nivell, d'iniciats amb l'objectiu d'assolir una velocitat de 110-180  pulsacions per minut amb un teclat completament cec i amb un percentatge d'error del 3%.

Al llarg del curs, s'entreguen dos informes d'avaluació als alumnes.

Horari: Dimarts de 14h a 15h
Cursos: A partir de 4rt EP
Responsable de l'activitat: Rodolf Clotet

 

 

KidsZ P3 i P4

Novetat!

Amb la col.laboració de l'escola d'idiomes ECO7, us proposem una activitat per als més petits de l'escola. On a través del joc i els tallers, s'apropran de forma lúdica a l'angès.

 
Horari:  Dilluns de 17.15h a 18h
Cursos: P3 i P4
Responsable de l'activitat: A concretar.

 

 

"Tot està per fer i tot és possible." Miquel Martí i Pol