Activitats coescolars d'esports curs 2016-17

Us presentem les activitats coescolars organitzades per la comissió d'esports de l'AMPA per al curs 2016-17.

CAL TENIR EN  COMPTE QUE:

  • Les activitats començaran la primera setmana d'octubre. Si hi ha alguna modificació en el calendari d'inici d'alguna activitat s'us avisarà amb antelació. 
  • Els grups hauran de ser d'un mínim de 6 alumnes per tal de dur a terme l'activitat.
  • Per aquest curs us donem l'opció de crear-vos l'activitat que ens demaneu. SI son un grup de pares i mares o de un mínim de 6 nens o nenes, i teniu la idea d'alguna activitat que no oferim, us podeu posar en contacte amb nosaltres i ens encarregarem de muntar-la i d'incorporar un monitor.
  • Els jugadors dels esports de competició caldrà que paguin, a principi de curs, una quantitat en concepte de fitxa esportiva i assegurança mèdica, que cobrirà al nen/a per durant tot el curs. Al seu moment s'avisarà als pares de l'import exacte. que serà establert per la institució organitzadora de la competició i es pagarà en una quota addicional a les quotes mensuals de l'activitat. 
  • Per aquest curs, s'ha afegit la possibilitat que les famílies que no són sòcies de l'AMPA puguin participar i gaudir de les activitats coescolars amb una quota mensual especial.
  • En cas de donar-se de baixa d'una activitat caldrà informar a l'oficina de l'AMPA (sala Sant Jordí) o mitjançant el correu electrònic abans del dia 20 del mes anterior al que cessarà l'activitat. En cas contrari es cobrarà la quota del mes.

Hip-hop

Guiats per una monitora titulada i amb experiència amb aquesta activitat podreu aprendre a ballar diferents estils i ritmes, i aprendreu a muntar coreografies. Us animeu?

Horari: Divendres de 17h a 18:30h.
Cursos: desde 3EP. 
Responsable de l'activitat: A concretar.

Dansa

En aquesta activitat es practica ballet i dansa contemporània. Es tracta d'una activitat adreçada als nens i nenes amb ganes d'aprendre una disciplina artística i descobrir el meravellós món d'emocions que ens ofereix la dansa. A més al llarg del curs es realitzaran exhibicions, classes obertes i actuacions perquè els ballarins i ballarines tingui l'oportunitat d'ensenyar-nos el que han après.

Horari: Dijous de 17h a 18:30h
Cursos: Des de P4
Responsable de l'activitat: A concretar.

Iniciació Esportiva

Aquesta activitat va dirigida als més menuts de l'escola.  Es centra en els jocs preesportius, amb totes les seves variables, amb els nens més petits; amb els més grans s'introdueixen algunes pràctiques jugades dels diferents esports, i amb menys èmfasis, l'acondiciament físic adequat per a l'edat  que pertoca. Una manera divertida d'iniciar-se als diferents esports des de ben petit.

Cal que els nens portin roba i calçat esportiu.

Horari: Dimarts i dijous de 17h a 18h.
Cursos: de P3 a 2on EP. 
Responsable de l'activitat: A concretar.

Bàsquet

Novetat!

A l'escola hi ha una gran tradició de bàsquet però fa temps que no podem iniciar aquesta activitat per falta de nens i nenes. Ens agradaria poder tornar-la a engegar amb un projecte que sigui competitiu i oferint una bona formació per a la seva pràctica. Vinga va començem!

Horari: Dimarts i dijous de 17h a 18:30h.
Cursos: De 3EP a 6EP
Responsable de l'activitat: A concretar

Futbol sala

Des de l'AMPA i la direcció de les activitats coescolars esportives ens agradaria establir un projecte potent i competitiu, conjuntament amb l'escola, per tal d'oferir una bona formació pel que fa a la pràctica del futbol sala. Tenim la plena idea de construir una base que permeti tenir un bon projecte futur de futbol sala a l'escola que tingui continuïtat.

Novetat! Aquest any com a novetat us volem oferir l'escoleta de futbol sala, per als nens de P4 i P5.

Horari:

Escolta (P4 i P5) i Prebenjamí (1EP I 2EP). Dimarts i dijous de 17h a 18:30h.

Benjamí (3EP i 4EP) i Alevi (5EP I 6 EP) Dilluns i dimecres de 17h a 18:30h.

Responsable de l'activitat: A concretar.

Llegeix més: Futbol sala

Patinatge

L'objectiu d'aquesta activitat és barrejar els moviments de dansa amb la sincronització dels moviments dels peus. Pels més petits assentarem les bases, pels grans iniciarem moviments com els sals, les piruetes, figures, etc. L'activitat serà dirigida per monitors especialitzats i titulats. 

Horari: Dimarts de 17h a 18:30h.
Cursos: Des de 2EP.
Responsable de l'activitat: A concretar.

Natació

Gràcies a l'èxit dels darrers anys, aquest curs 2014-15 l'activitat de natació també es farà al Gimnàs DUO CUBE.  Inicialment no es disposarà del servei d'acompanyament. En cas que hi hagi demanda per part dels pares, es parlarà de tornar a oferir aquest servei.

Per a l'activitat els nens han de portar banyador, xancletes, gorro i ulleres de bany i tovallola o barnús. Recordeu que cal que els nens estiguin un quart d'hora abans a les instal·lacions per a preparar-se per l'activitat. 

Horari: Divendres 17:40h a 19:00h.
Cursos: A partir de P4
Responsable de l'activitat: Jordi Vilà (Director tècnic de coescolars d'esports) 

Capoeira

Novetat!

La capoeira és una forma d'art brasilera que combina arts marcials, música, esport i expressió corporal. Us volem proposar un curs d'iniciació a la capoeira on farem esport divertint-nos i, per una altra, aprendrem defensa personal, música i acrobàcia.

Horari: Dimecres de 17h a18h
Cursos: Des de 1EP
Responsable de l'activitat: A concretar.

Karate

Novetat!

Per al curs 2015-2016 volem introduïm aquesta nota activitat per tal de donar la possibilitat de practicar una art marcial. Depenent de la demanada es farà més d'un grup per edats. El monitor és especialista i té moltes granes de començar a treballar amb tots nosaltres.

Horari: Dilluns de 17h a18h
Cursos: Des de P4
Responsable de l'activitat: A concretar.

"Tot està per fer i tot és possible." Miquel Martí i Pol